6 mart cumartesi saat 15 30 civarı harıta italy yıne oynyorum ses radar takip yaparak bıcak oynyorum sanırım c nickli admin yine ban atmstır hiç bi anlam veremyorum bana duvarlar saten maten bişy diip ban atyor eger bir kere su serverde hile acmssam Allah belamı versin ama hile yapan adamlardan cok ban yıyorum dıkkat edyorumki surekli bana ban atan sahıs aynı dıer admnler online oldugu zamanlarda oynyorum hiç böyle seyler yasamyorum ego işi die dusunyorum cunku bıcak atyorum admne arksndan snıperle kapıdan alyorum ban kapıların kursun gecrdgnı bılmeyen yok zıplar sın durbun acık admın yerını gorrsun kıprdamassa alırsın bunn neresi hile olyor anlam veremyorum benm kımseyle sorunum yoktur kımseye karsmam etmem surda 2 dklık zevkimzin içine edlyor bizde yaptık admınlık bicok serverde ADMINLIK ban atmak deildir bize işimizi ögretme dien arklarada cvbmı verym kımseye ima etmyorum admınlık ban atman deildir sadece 2 senedr girp ckyorum bu servere yaman kadar adaletli bi admin goremedm adamın frag 5 15 ,6 14 gibi dikkat edyorum ard arda oldugu hiç bi player ban yemyor micden bi sorun konslyor banlamyor muteliyor mute yiyen gelıp ozrunu dılyor kımsede magdur olmyor sadece banı egosuyla hareket eden kullanyor kimsenın işini kimseye ogretemem ama izlenım bu yanls bi cumlem oldysa özr dilerim banı yenı yedim dolyum biraz k bakmasın kimse SELAMETLE..