Kayıt Ol

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

+ Yanıtla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    grade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

Standart ban ban ban!!!

6 mart cumartesi saat 15 30 civarı harıta italy yıne oynyorum ses radar takip yaparak bıcak oynyorum sanırım c nickli admin yine ban atmstır hiç bi anlam veremyorum bana duvarlar saten maten bişy diip ban atyor eger bir kere su serverde hile acmssam Allah belamı versin ama hile yapan adamlardan cok ban yıyorum dıkkat edyorumki surekli bana ban atan sahıs aynı dıer admnler online oldugu zamanlarda oynyorum hiç böyle seyler yasamyorum ego işi die dusunyorum cunku bıcak atyorum admne arksndan snıperle kapıdan alyorum ban kapıların kursun gecrdgnı bılmeyen yok zıplar sın durbun acık admın yerını gorrsun kıprdamassa alırsın bunn neresi hile olyor anlam veremyorum benm kımseyle sorunum yoktur kımseye karsmam etmem surda 2 dklık zevkimzin içine edlyor bizde yaptık admınlık bicok serverde ADMINLIK ban atmak deildir bize işimizi ögretme dien arklarada cvbmı verym kımseye ima etmyorum admınlık ban atman deildir sadece 2 senedr girp ckyorum bu servere yaman kadar adaletli bi admin goremedm adamın frag 5 15 ,6 14 gibi dikkat edyorum ard arda oldugu hiç bi player ban yemyor micden bi sorun konslyor banlamyor muteliyor mute yiyen gelıp ozrunu dılyor kımsede magdur olmyor sadece banı egosuyla hareket eden kullanyor kimsenın işini kimseye ogretemem ama izlenım bu yanls bi cumlem oldysa özr dilerim banı yenı yedim dolyum biraz k bakmasın kimse SELAMETLE..

Elnino Kayıtsız Kullanıcı

grade. tek diyorum ki sana.vevevevevevevevevevevev

Randall Flagg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Randall Flagg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Ombudsman

grade banı sana ben attım nino değil

açmıştın be güzel kardeşim, bir dolu yazmışsın da , ne yapalım şimdi , izin mi verelim uyanıkça oynamana

yaman varken gir servera sen o zaman , ne diyim ki sana
    Taraf olmayan bertaraf olur.
    The path leading to enlightenment , passes through education

grade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

benım yasım 15 16 deil 23 yasındayım sen dıosunya acmssın die acmssam en kotu kufurleri edyorum kendme yazmyorum cunku sevıyesiz birisi deilim diyecek sözum yok cunku hala dıosun acmssın die bir kere bu serverde ip acmamısım bu yasta cocuk muhamelesi goremıcem eyw devam edın kafanıza gore ban abicim nie ban dıe sordu adamın biri aldıgı cvb sanane kendsı sorsun gelıp soryoruz cvb alablyoruz sanki anında ban admin olan bazı kişler kendini ilah sanyor playerle konusma tarzı kaileye almaması bunu yanstyor ^^ gercekten komik bi durum hile ile oynyor olsam ne burda uyelk acar nede sizlere dert yanarım

Elnino Kayıtsız Kullanıcı

ben birine ban attıgımda baska biri bana niye ban attın diyemez kimseye acıklama yapmak zorunda değilim ban attıgım adam gelir ona acıklarım gerisi beni ilgilendirmez.zati banlanan adamda çok iyi bi şekilde niye banlandıgını biliyordur.iş olsun diye gelip sorar genelde de neyse.

Randall Flagg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Randall Flagg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Ombudsman

Alıntı grade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım yasım 15 16 deil 23 yasındayım sen dıosunya acmssın die acmssam en kotu kufurleri edyorum kendme yazmyorum cunku sevıyesiz birisi deilim diyecek sözum yok cunku hala dıosun acmssın die bir kere bu serverde ip acmamısım bu yasta cocuk muhamelesi goremıcem eyw devam edın kafanıza gore ban abicim nie ban dıe sordu adamın biri aldıgı cvb sanane kendsı sorsun gelıp soryoruz cvb alablyoruz sanki anında ban admin olan bazı kişler kendini ilah sanyor playerle konusma tarzı kaileye almaması bunu yanstyor ^^ gercekten komik bi durum hile ile oynyor olsam ne burda uyelk acar nede sizlere dert yanarım
    güzel kardeşim açmıştın, banlandın, sabaha kadar anlat, ben gördüğüme inanırım.Biz ne adamlar gördük yeminler eden küfürler eden, 1 hafta sonra steamleri banlandı.

Sende kendine steam al rahat et.

Kimseyede hesap vermek zorunda deildir admin,ilah vs de deildir.Bu kadar şikayetçisin ama şu an bile serverdasın.demekki bir şeyler sende yanlış , öyle değil mi?

Son söz: Steam almadığın sürece en ufak şüphede o serverda ban yemeye devam edeceksin.
    Taraf olmayan bertaraf olur.
    The path leading to enlightenment , passes through education

NemesYs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NemesYs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

yaw zafer abi kapatın publicleri nedir bu çekilen sıkıntılar...o hile yok ben değilim yok neden ban cvp istiyorum .... bunlar bitmez sizler daha iyi biliyorusunuz.gelin full steam yapalım serverları madem onlar paraya kıymıyor steam üzerinden orjinal oyun almıyor gelmesinler abi...bak gör öle olunca herkes nasıl orjinal oyun alıyor.kesin çözüm budur biliyorum kafanızda olan düşünce de bu ama ne kadar erken o kadar iyi...sırf bu oyunu oynamak için masaüstü pc mi arkadaşıma taşıdım 10 gündür orda kalıyorum bizim yaptığımız fedakarlık böyle bırakalım onlar yapsın artık...ne adamlar tanıyorum 1 yıldan fazladır birlikte oynuyoruz adamlar sırf serverlar NS diye oyunu almıyor hep işin kolayına kaçıyor...umarım bu sözlerim bi işe yarar kopmayalım bu camiadan bunlar yüzünden (Grade sözüm sana değil üzerine alınma)
    That's The Way I Like It

Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Orange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

grade steam var mi? eger varsa ve kullanmadiysan, seni oyunlarda goruruz, ama eger varsa ve hile actiysan, yeni account almaya hazir ol cunku inan korkman ya da sikayet etmen gereken insanlar bu sevgili adminler degil, bu adamdir : Read This If You Have Been Banned. Also if you're looking for other VAC information. - Steam Users' Forums

Herneyse eger steam in yoksa bunlari hic dert etmeye gerek yok tabiki, o zaman diyecegim sudur: admin olmak her baba yigidin harci degildir. adam senelerdir oynamis, admin olmus senin kullandigin hilelerin hepsini zamaninda kullanmis ve kimin kullandigini anlayabiliyor, ama malesef su an hilesiz, hileli den daha iyi oynuyor

(Tavsiye: kisisel birsey degil ama cumlelerini kurarken asagidaki baglac ve noktalama isaretlerini kullanirsan, yazdiklarin daha duzenli ve anlasilir gozukur.)
    1- . (nokta)
    2- , (virgul)
    3 - ! (unlem)
    4- ? (soru isareti)
    5- ve
    6- ama
    7- ki

bunlar en basitleri, bunlarla basla hocam, 23 yasindasin ama ogrenmenin yasi yok. Gecmis olsun.
    Orange, Portakal Degil, Turuncu Da Degil. Orange, Turuncu Portakal!

CarfoShoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CarfoShoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Genel Yönetici

Alıntı Orange Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam senelerdir oynamis, admin olmus senin kullandigin hilelerin hepsini zamaninda kullanmis
    bu enteresan bir yorum...
    sessizlik...

fred isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

ama katılmadığımı söyleyemem =) zamanında 1.5 serverlarında hile açar spec geçerdik.

öyle hileler vardıki normal bir göz anlamazdı , anca wallhack i açıp bakmak gerekirdi izliyomu izlemiyomu duvar arkasını diye :P
    "Kralın yokluğunda, sessizce ve habersiz el konulan her krallık , aynı şekilde yok olmaya mahkumdur..."

Bu Konuyu Okuyanlar :

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu toplam 1 kullanıcı, inceliyor. (0 Kayıtlı Kullanıcı ve 1 Kayıtsız Kullanıcı)