Merhaba arkadaslar,
Gecen seneden pek cogunuzun hatirlayacagi gibi Clanbase'de olan turnuvayi sizlere tanitmamin ardindan oylariniz sayesinde takim kaptani olmus ve sizlere oldukca heyecanli maclar yasatmistik. Birlikte sevinip birlikte uzulmustuk, amacimiz olan "heyecanli maclar izletmek" hedefimizi buyuk olcude gerceklestirmis olsak da, gonlumde yatan gruptan cikma amacini son sampiyon Finlandiya onunde sansizliktan baska tanimlayamayacagim nedenlerden oturu 16-14 kaybederek yitirmistik.
Bu sene gecen seneki olusumun uzerine koyarak yolumuza devam etmek en buyuk hedefimiz suphesiz. Gecen sene cok muzdarip oldugumuz su oyuncu var bu oyuncu niye yok olayina girilmemesi icin, takimin ustune yapilacak az ilaveler olacak ama koklu bir degisiklik yapilmasini istemiyorum eger kaptan secilirsem. Nitekim gecen seneden bu seneye cok farkeden seyler herkesi tanimam, arti ve eksi yonlerini cok iyi bilmem oldu. Elimden geldigince de seffaf ve adil yonetmeye calistim cok elestrilmis olsam da, kimileri hakli, kimileri tamamen haksiz.
Clanbase'de kaptanlik secimi gecen seneki gibi oylama ile olacak ve oylama yeni yilda baslayacak. Oylama basladiginda sizlere gerekli bilgileri detaylica verebilirim ancak tek ricam bana oy verecek ya da baskasina oy vermeyi dusunenlerin simdiden bir hesap acmalari, aksi takdirde spam olayi gibi gozukebilir. Onemli nokta uye olurken emailinize bir onay maili gelecegi ve sifrenizin icinde bir buyuk harf ve en az bir rakam bulunma zorunlulugu.
Saglicakla kalin, umarim kaptan kim olursa olsun, heyecanli, basarili maclar izleyebiliriz, izlettirebiliriz.
Ekleme (10.01.2010 / 00:15)
sitenin linki clanbase.ggl.com
uye olduktan sonra basvurulari gormek icin
ClanBase - Error
veledionun basvurusunun yanlis oldugunu, accursedden neo nun da buyuk bir olasilikla adayligini surdurmeyecegini de belirtmek isterim.