Kayıt Ol

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

+ Yanıtla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    syncope isimli Üye şimdilik offline konumundadır Kayıtlı Kullanıcı

Arrow ee hadi artık

Slm beyler, daha ne kadar bekleyeceğiz ?
    Bakalım neyi kastettiğimi hangi yönetici arkadaşlar anlayacaklar ?
    Svg.

Maxwell. Kayıtsız Kullanıcı

Ne bu şimdi bilmece mi?

Neyi istediğini açıkla, yoksa daha çok beklersin...

Randall Flagg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Randall Flagg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Ombudsman

arkadaşlar 10 ay bekleyen birileri sanırım 2 gün daha bekler öyle değil mi

konuyla ilgilenen arkadaşın özel bir hayatıda mevcut,demek ki ilgilenemedi henüz, eee hadi artık vs hoş olmamış, lütfen biraz daha hoşgörü
    Taraf olmayan bertaraf olur.
    The path leading to enlightenment , passes through education

Mrb Sevgili yönetici kardeşim. Nedir bu agresif tavırlar ? İnsanlarla iletişim kurma sorunların mı var ?
    Yoksa insan gibi cvp yazmaktan mı acizsin ? Yoksa yapın mı saldırgan çözemedim..
    Oyunburadayı, kötüleyici, yada herhangi birini aşağılayıcı saygısız seviyesiz bir msj'da yazmadım.
    Selam vererek msj'ımı yazdım, ''Sevgiler'' diyede mesajımı noktaladım. Bu mu yani ?
    Konunun içeriğini elbet açıklayacağım. Ama söyleye söyleye dilimde tüy bittiği için artık bütün arkadaşlarıma, sizlere tahminlerinizi yazabileceğiniz nitelikte bir başlık açtım.
    Varsa bir tahminin yazarsın, yoksa ;''selam, ne istediginizi daha açık dile getirirseniz size yardimci olabiliriz'' şeklinde bir yöneticiye yakışır nitelikte cvp yazabilirsin, onuda beceremiyorsan susarsın konunun akıbetini takip edersin.

Buradan uzaklaşmamızın, kendi ortamımızı bırakıp gitmemizin sebeplerinden biriside, bu tarz agresif yaklaşımlarda bulunan, muhabbetten nezaketten yoksun kişilerin aramıza alınmasıydı zaten.Tabii ki saygıyı ve sevgiyi hakeden, aramıza katılmalarından onur duyduğumuz abilerimiz ve akranlarımız müstesna.
    ee hadi artık, ne anlama geliyor. Demekki uzuuun bir zamandır, 10 ay gibi kısa bir süre değil, taa viz.net'ten sanırım 2004'ten bu yana beklenti içinde olduğumuz bir konu varki, bunun ne zaman gereçekleşeceğini, umutla beklediğimizi ifade eden bir yaklaşım.

Zafer abim neyi kastetmiş onu anlamadım, o yaşlandı artık, hoşgörüye sevgiye ihtiyacı var, ben vercem ona hoşgörüyüde sevgiyide yakalarsam
    cep'telefonunada ulaşamadım soracaktım. Neyse, bakın bu ortamdan, sunucu ve forumdan onca değerli insan uzaklaştı. Kazanmaksa an meselesi.
    Bunun mutlak bir nedeni, nedenleri var. Şimdi öz eleştiri vakti.
    Bizler artık, sağda solda oynamak, bilmediğimiz insanlarla takılmak istemiyoruz.
    Sanırım başlıkta yanlış anlaşıldım. Sizlerden ricam, aklınıza gelen tahmini yazmanız, yoksa ben dile getireceğim zaten.

Ayrıca sevgili Yaman, sadece ve sadece birşeyleri dile getirmek için yeniden üye oldum fakat, pek bir rahatsız oldun sanki, özel msj'ını yeni üye olan birine yazmıyorsun, eski bir dostuna yazıyorsun. Cevabındaki ifade şeklin pek bi garip geldi.
    Rahatsızlık mı verdik ne sanki anlamadım. Ne ekersen onu biçersin unutma..
    Böyle tanımadığım insanlarla birebir polemiğede girmek istemiyorum sevgili maxwell arkadaşım.

Randall Flagg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Randall Flagg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Ombudsman

lem ferhat başka bir mevzuu zannettik, sazan gibi atlamışız sende şimdi sazanlık yapıyorsun

iki dk rahat dur anlatırım sana, gökhanada sarma, çiçek gibi çocuktur senden iyi olmasın

akıllı ol aklını alırım, adam yamana bile sarmış yahu
    Taraf olmayan bertaraf olur.
    The path leading to enlightenment , passes through education

Merhaba;

Öncelikle foruma yeni üye olan bir kişinin, bil hassa ilk açmış olduğu topicten ''Daha neyi bekleyeceğiz, bakalım neyi kastettiğimi hangi yönetici arkadaşlar anlayacaklar ?'' tarzında soru yönelttiğinde sen olsan ne anlarsın? Bizler tabiiki insan gibi cevap yazmaktan aciz değiliz. Daha dün özelden Veysel arkadaşımız bana pm attı. Elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya, duyarlılığımı bozmadan yardım ettim. Umarım ki Veysel arkadaşıma en ufak derecede yardımcı olabilmişimdir. Onunla bir takım şeyler konuştuk. Bir kaç güne kadar eksikliklerin tamamlanacağını anlattım. Onlarda hoş görülü olarak olumlu baktılar. Bir yanlışlık mı yaptık zamanlamalar mı kötü?

Cry_Yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cry_Yaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yılın Yöneticisi

Ulen Badi ne rahatsız olucam ulen ayar etme beni boyuna posuna bakmadan Vural abiyle tutup camdan attırırım valla seni

Ulen anında pmini yanıtladım açtın üyeliğini.
    ilk ziyaretçinde benim lan. gelmiş rahatsızmı oldun diyon..
    evet rahatsız oldum. bizden çok bilmene rahatsızım ahuahuuhaha.

ayar etme nolur çalış seninde olur diyerek Hiç gülesim yokken Bakkaldan gülecek alıp yazımı bitiyorum.

Badimide öpüyorum Vural abimle berabercene.. hadi kiss

bu arada ben bir halt anlamadım ee hadi artıkdan..
    ne oldu bişeymi olcak birilerine..
    noli la kafam zaten kalabalık patron tepemde ani giriş çıkışlarım oluyo yazın şunuda kafamdan eksilsin.
    yaz ulen badüüü
    Yaman - 1978-İstanbul
    Sıradan Biriyim ama En ÖN Sıradan böhühüüyyt..

Merhaba, Maxwell vallahi yanlış anlamış olabilirsin elbet ama neyse, sen bilirsin işini kime nasıl davranman gerektiğini. Bizde çok delirdik burda 6 sene kafa patlattık.
    Ama sabırlı olmak güzel. iyi çalışmalar dilerim size.

Zafer abi, senden beklentim, şu kokuşmuş çupra'nın, şu varolmayan laptoptaki fotolarını göstermen artık.
    Yaşımız oldu 27, heralde bi 27 sene daha göremiyecez, o zamana kadarda çupra avlanması yasak olan nesiller arasına girer, vural abide evlenir sanırsam ahahah

Yahu konunun içeriğine gelince, vallahi bombacı diyoki, bigün Ob'un altına yerleştirecem c4- a4 ne varsa patlatacam havaya uçuracam dio
    Sağda solda oynuyoz, deli oluyoz, ARTIK HALİ HAZIRDA MUHAMMED KARDEŞİMİZDE ASKERDEYKEN, ŞU NON-STEAM SUNUCULARIN TAMAMINDAN KURTULUP, SADECE VE SADECE STEAM OLAN BİR SUNUCU AÇMANIZ, OB'LA NON-STEAM İN ALAKASI KALMASIN, BEBELERE YER ÇOK HİLE AÇACAK, KÜFÜR EDECEK. AMA O YER OYUNBURADA DEĞİL.
    DE HAYDİYİN ARTIK ÖPTÜM.
    Yamanın d....tünü keseceğim bi yakalarsam zaten
    Konu syncope tarafından (08.02.10 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.

billythekid isimli Üye şimdilik offline konumundadır billytheking*

İstanbuldan sevgiler saygılar
    Bizim elimizin ulaştığı yerlere, onların hayalleri bile ulaşamaz.

"Fatih Sultan Mehmet"

Hoşgeldin lem

Bu Konuyu Okuyanlar :

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu toplam 1 kullanıcı, inceliyor. (0 Kayıtlı Kullanıcı ve 1 Kayıtsız Kullanıcı)